Werken bij Crystal ICT houdt in dat je bij een professionele ICT dienstverlener werkt, die vanuit haar kernwaarden echt het verschil wil maken ten opzichte van de traditionele dienstverleners in de ICT-branche.

Naast een hoge klanttevredenheid vinden wij onze medewerkers het belangrijkste goed van het bedrijf en betrekken wij hen in de ontwikkelingen en verdere groei van het bedrijf. Crystal ICT is een zeer open en informele, warme en mensgerichte organisatie en heeft het streven om de medewerkers optimaal te laten functioneren en groeien. Wij werken met korte lijnen en er is voldoende ruimte voor eigen initiatief en verantwoordelijkheid.

Bij Crystal ICT wordt er gewerkt in teams, waarbij samenwerken, meedenken en het delen van kennis voorop staan. Een positieve houding, waarbij we elkaar respecteren, inspireren, stimuleren en helpen is wat wij nastreven. Maar ook het maken van plezier hebben wij hoog in het vaandel staan!

Projectmanager ICT en digitale werkplek

Ben jij die Projectmanager die met lef, enthousiasme en volharding ICT projecten tot een goed einde brengt? Weet jij het beste uit het projectteam te halen en samen een prestatie van formaat neer te zetten bij de klant? Word jij niet ingewikkeld van grote implementatietrajecten van digitale (cloud) werkplek oplossingen en heb jij bovenal aandacht voor de mens achter de klant en je collega’s? Dan willen wij je graag leren kennen!

Want met onze toewijding en aandacht voor de organisatie en de mens verbeteren wij met eenvoudig te gebruiken ICT, het leef plezier van cliënten en het werkplezier van medewerkers bij onze zorgklanten. Ons nieuwe Digitale Werkplek concept, van waaruit je altijd en overal toegang hebt tot alle applicaties, is één van onze diensten die het werk van medewerkers in de zorg vereenvoudigt en leuker maakt.

Als Projectmanager leid je de Digitale Werkplek implementatietrajecten bij onze klanten en ben je verantwoordelijk voor het projectresultaat in termen van planning, benodigde resources, kwaliteit en budget. Je bent verantwoordelijk voor het managen van kleine en grote projecten, van tientallen tot duizenden werkplekken. Je rapporteert aan de technisch directeur en geeft binnen het project functioneel leiding aan de betrokken technisch project consultants, systeembeheerders en servicedeskmedewerkers van Crystal ICT. Daarbij ben je het aanspreekpunt voor de klant die je aan het einde van het project een glimlach op het gezicht weet te toveren bij een succesvolle implementatie en adoptie. Jij weet als geen ander resultaat te halen en waarde toe te voegen, met als ambitie om de strategische doelen van de klant te realiseren.

Wat neem je mee?

  • Een afgeronde HBO-of WO-opleiding
  • Minimaal 3 jaar ervaring in het managen van ICT projecten
  • Ervaring met project- en programmaplanning, projectbudgettering
  • Ervaring hebt met het managen van digitale werkplektrajecten (Office 365)

Waarom wij jou willen?

  • Je hebt goede sociale en communicatieve vaardigheden
  • Je bent een verbinder die graag samenwerkt en anderen inspireert
  • Je bent resultaatgericht en hebt een helicopterview
  • Je hebt kunt schakelen op verschillende niveaus bij de klant
  • Je houdt zicht op de kwaliteit van het project
  • Je motiveert en inspireert het projectteam door middel van je sterke leiderschap skills

Wat kun je van ons verwachten?

Een goed salaris, auto en een prima pensioenregeling omdat je waardevol voor ons bent! Met opleidingsmogelijkheden houden wij je kennis op peil en laten wij je ook als persoon groeien en bloeien. Omdat wij weten dat je ook nog een leven buiten Crystal ICT hebt, zorgen wij voor een goede werk-privé balans en werk je niet structureel over. Onze personeelsvereniging trakteert jou en je gezin op een jaarlijks bedrijfsweekend weg en een kerstfeest. Kortom: Een plek tussen de beste IT-professionals binnen een jonge dynamische organisatie waar ruimte is voor aandacht voor elkaar, werkplezier en persoonlijke ontwikkeling!

Wie wij zijn?

Bij Crystal ICT zien wij elke dag opnieuw wat ICT kan betekenen in de zorg. Wij geloven dat betekenisvolle ICT medewerkers en cliënten kan helpen om te zijn wie ze willen zijn en te doen wat ze willen doen. Dat is waar onze 50 enthousiaste IT-professionals voor staan. Voor onze relaties in de zorg, bij goede doelen en commerciële organisaties nemen wij de regie over alles wat met ICT te maken heeft. Zodat onze klanten zich kunnen focussen op goede zorg en dienstverlening. Vanuit oprechte betrokkenheid, partnerschap en de drive om mensen te helpen geven wij betekenis aan ICT in organisaties.

Waarom jij voor ons kiest?

Bij Crystal ICT hebben wij échte aandacht voor elkaar, voor klanten en voor onze collega’s. Bij ons kun je jezelf zijn, wat voor karakter en eigenschappen je ook hebt. Wij maken samen plezier, maar slaan ook een arm om je heen als het even niet zo lekker gaat.

Waarom wij voor jou moeten kiezen?

Ben jij die Projectmanager die wij niet kunnen laten lopen? Verras ons met jouw competenties en stuur je sollicitatie naar Gloria da Silva via g 
Voor vragen over deze vacature kun je ook terecht bij Gloria via 06-15074217. Dit kan ook buiten kantoortijden.