Werken bij Crystal ICT houdt in dat je bij een professionele ICT dienstverlener werkt, die vanuit haar kernwaarden echt het verschil wil maken ten opzichte van de traditionele dienstverleners in de ICT-branche.

Naast een hoge klanttevredenheid vinden wij onze medewerkers het belangrijkste goed van het bedrijf en betrekken wij hen in de ontwikkelingen en verdere groei van het bedrijf. Crystal ICT is een zeer open en informele, warme en mensgerichte organisatie en heeft het streven om de medewerkers optimaal te laten functioneren en groeien. Wij werken met korte lijnen en er is voldoende ruimte voor eigen initiatief en verantwoordelijkheid.

Bij Crystal ICT wordt er gewerkt in teams, waarbij samenwerken, meedenken en het delen van kennis voorop staan. Een positieve houding, waarbij we elkaar respecteren, inspireren, stimuleren en helpen is wat wij nastreven. Maar ook het maken van plezier hebben wij hoog in het vaandel staan!

Technisch Cloud Consultant Zorg

Ben jij die technische consultant met een Cloud hart en die als geen ander weet welke stappen er nodig zijn om onze zorgklanten te begeleiden naar een digitale (Cloud) werkplek? Snap jij de impact die de transitie naar deze Cloud werkplek met zich meebrengt en kun jij dit technisch uitvoeren en vlekkeloos laten verlopen? Verlies jij je niet in de techniek maar heb je ook oog voor de mens achter de klant en je collega’s? Werk je graag in een team? Overtuig ons ervan dat wij op zoek zijn naar jou!

Wie is Crystal ICT?

Bij Crystal ICT zien wij elke dag opnieuw wat ICT kan betekenen in de zorg. Wij geloven dat betekenisvolle ICT medewerkers en cliënten kan helpen om te zijn wie ze willen zijn en te doen wat ze willen doen. Dat is waar onze 50 deskundige IT-professionals al ruim 10 jaar voor staan, bijdragen aan het werkplezier van medewerkers in de zorg en aan het leefplezier van cliënten. Voor onze relaties in de zorg, bij goede doelen en commerciële organisaties verzorgen wij het ICT-beheer en nemen wij daarnaast de regie over alles wat met ICT te maken heeft. Zodat onze klanten zich kunnen focussen op goede zorg en dienstverlening. Vanuit oprechte betrokkenheid, partnerschap en de drive om mensen te helpen geven wij betekenis aan ICT in organisaties.

Wat ga je doen?

Crystal ICT staat aan de vooravond van een groot aantal migraties naar digitale (Cloud) werkplekomgevingen bij onze zorgklanten, omgevingen met 500 tot 3.000 werkplekken. De transitie naar deze nieuwe omgeving is voor organisaties in de zorg een ingrijpend traject. Met jouw technische kennis en kunde zorg jij ervoor dat dit proces goed verloopt. Met als resultaat een omgeving waarin de medewerkers in de zorg op elk moment, vanaf elke locatie en op een veilige manier toegang hebben tot belangrijke applicaties. Als technisch Cloud consultant ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen, implementeren en migreren van onze, op Microsoft gebaseerde digitale (Cloud) werkplek, bij onze klanten. Hierbij zet jij je ruime kennis van en ervaring met complexe migratieprojecten en je kennis van virtualisatie, storage en netwerkinfrastructuur in. Je bent het technische aanspreekpunt voor de klant en voorziet hen tijdens de transitie naar de Cloud van advies en ondersteuning. Het documenteren en overdragen van de nieuwe Cloudomgeving aan het beheerteam valt ook onder jouw verantwoordelijkheid. In jouw functie werk je samen met een team van gepassioneerde technisch projectconsultants, systeembeheerders, projectmanagers en servicedeskmedewerkers van Crystal ICT en natuurlijk met de medewerkers van de klant. Kortom, een uitdagende functie met afwisseling tussen verschillende opdrachten en opdrachtgevers.

Wat neem je mee?

 • HBO-niveau verkregen door opleiding of ervaring
 • Minimaal 1 jaar werkervaring als Cloud consultant, beheerder of een andere vergelijkbare functie
 • Je hebt aantoonbare kennis van en ervaring met de implementatie van Microsoft Cloud oplossingen en gewerkt met onder meer Azure, Office365, Intune, Sharepoint, Exchange (online) en Teams.
 •  Een B-rijbewijs

Waarom wij jou willen?

 • Je vindt het een uitdaging om organisaties vanuit de techniek te helpen bij hun transitie naar de Cloud
 • Je hebt het vermogen om bedrijfsprocessen en ingewikkelde vraagstukken te doorgronden
 • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en bent servicegericht
 • Je hebt passie voor kwaliteit en bent resultaatgericht
 • Je kunt schakelen op verschillende niveaus bij de klant
 • Je bent een kei in werken in projecten en het halen van deadlines
 • Je hebt een analytisch vermogen en een proactieve instelling 
 • Je bent een teamspeler
 • Je houdt ervan jezelf te blijven ontwikkelen

Wat jij van ons krijgt?

We bieden je een goed salaris, een prima pensioenregeling, een bedrijfsauto, laptop en mobiele telefoon. Omdat wij weten dat je ook nog een leven buiten Crystal ICT hebt, zorgen wij voor een goede werk-privé balans en werk je niet structureel over. Onze personeelsvereniging trakteert jou en je gezin op een jaarlijks bedrijfsweekend weg en een mooi eindejaarsfeest.

Bij Crystal ICT werk je niet alleen aan innovatieve oplossingen voor zorgklanten, maar werk je ook aan je eigen carrière. Je doet relevante werkervaring op door te werken aan uitdagende en betekenisvolle projecten, maar wij zien het ook als onze taak om jou te motiveren en enthousiasmeren om jezelf te ontwikkelen. Een persoonlijk opleidingsplan en een ‘cloud computing bootcamp’ die je bij jouw start bij Crystal ICT moet ‘doorstaan’, maakt jou tot de technisch Cloud consultant die jij wilt zijn en die van betekenis is voor Crystal ICT.

Kortom, bij Crystal ICT bevind je je tussen de beste IT-professionals binnen een jonge dynamische organisatie, waar ruimte is voor aandacht voor elkaar, werkplezier en persoonlijke ontwikkeling!

Waarom jij ons kiest?

 • Het spreekt je aan om te werken voor opdrachtgevers in de zorg
 • Je wilt graag werken in een omgeving met collega’s waar je van kan leren en mee kan sparren
 • Je stelt prijs op een persoonlijk ontwikkelingsplan waarbij zowel een bootcamp als een traject op basis van “learning on te job” mogelijk is.
 • Je wilt werken voor een organisatie waar we échte aandacht hebben voor elkaar en je jezelf kan zijn.
 • Je wilt deel uitmaken van een team met vaste collega’s, wij zijn geen detacheerder!
 • Je wilt geen lange reistijden, wij zoeken onze medewerkers en klanten dicht bij elkaar.
 • Omdat maatwerk mogelijk is bij ons. Heb jij bijzondere wensen om werk en privé goed te kunnen combineren, vertel het ons en wij onderzoeken de mogelijkheden.

Informatie en solliciteren

Ben jij de ervaren beheerder of consultant die graag ons team wil komen versterken stuur dan je sollicitatie naar Gloria da Silva. Voor vragen over deze vacature kun je ook terecht bij Gloria via 06-15074217. Zij vertelt je graag meer over Crystal ICT en de vacature. Dit kan ook buiten kantoortijden.