Werken bij Crystal ICT houdt in dat je bij een professionele ICT dienstverlener werkt, die vanuit haar kernwaarden echt het verschil wil maken ten opzichte van de traditionele dienstverleners in de ICT-branche.

Naast een hoge klanttevredenheid vinden wij onze medewerkers het belangrijkste goed van het bedrijf en betrekken wij hen in de ontwikkelingen en verdere groei van het bedrijf. Crystal ICT is een zeer open en informele, warme en mensgerichte organisatie en heeft het streven om de medewerkers optimaal te laten functioneren en groeien. Wij werken met korte lijnen en er is voldoende ruimte voor eigen initiatief en verantwoordelijkheid.

Bij Crystal ICT wordt er gewerkt in teams, waarbij samenwerken, meedenken en het delen van kennis voorop staan. Een positieve houding, waarbij we elkaar respecteren, inspireren, stimuleren en helpen is wat wij nastreven. Maar ook het maken van plezier hebben wij hoog in het vaandel staan!

Technisch Cloud Consultant

Ben jij die technische consultant met een Cloud hart en die als geen ander weet welke stappen er nodig zijn om onze zorgklanten te begeleiden naar de Cloud? Snap jij de impact die de transitie naar de Cloud met zich meebrengt en kun jij dit vlekkeloos laten verlopen? Verlies jij je niet in de techniek maar heb je ook oog voor de mens achter de klant en je collega’s? Werk je graag in een team? Overtuig ons ervan dat wij op zoek zijn naar jou!

Als technisch Cloud Consultant ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen, implementeren en migreren van onze klanten naar een, op Microsoft gebaseerde, Cloud werkplek. Hierbij zet jij je ruime kennis van virtualisatie, storage en netwerkinfrastructuur in. Je bent het technische aanspreekpunt voor de klant en voorziet hen tijdens de hele transitie naar de Cloud van advies en ondersteuning. Het documenteren en overdragen van de nieuwe Cloudomgeving van de klant aan het beheerteam valt ook onder jouw verantwoordelijkheid. Je werkt samen met een team van gepassioneerde technisch project consultants, systeembeheerders en servicedeskmedewerkers van Crystal ICT. Kortom, een uitdagende functie met afwisseling tussen verschillende opdrachten en opdrachtgevers. 

Wat neem je mee?

 • Afgeronde ICT MBO 4 of HBO opleiding, dan wel aantoonbare projectervaring
 • Minimaal 2 tot 4 jaar ervaring als cloud consultant
 • MCSA certificaat en het liefst een MCSE certificaat
 • Kennis van minimaal twee van de volgende technieken; Citrix Xenapp en XenDesktop, Microsoft Remote Desktop Services, Microsoft Office 365, Microsoft Azure, Microsoft Exchange of VMware vsphere.
 • Een B-rijbewijs

Waarom wij jou willen?

 • Je hebt het vermogen om bedrijfsprocessen en ingewikkelde vraagstukken te doorgronden
 • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en bent servicegericht
 • Je hebt passie voor kwaliteit en bent resultaatgericht
 • Je kunt schakelen op verschillende niveaus bij de klant
 • Je bent een kei in werken in projecten en het halen van deadlines
 • Je hebt een analytisch vermogen en een proactieve instelling
 • Je bent een teamspeler
 • Je houdt ervan jezelf te blijven ontwikkelen

Wat jij van ons krijgt?

Een goed salaris, een passende auto en een prima pensioenregeling omdat je waardevol voor ons bent! Omdat wij weten dat je ook nog een leven buiten Crystal ICT hebt, zorgen wij voor een goede werk-privé balans en werk je niet structureel over. Onze personeelsvereniging trakteert jou en je gezin op een jaarlijks bedrijfsweekend weg en een kerstfeest. Met opleidingsmogelijkheden houden wij je kennis op peil en laten wij je ook als persoon groeien en bloeien.  

Wie is Crystal ICT?

Bij Crystal ICT zien wij elke dag opnieuw wat ICT kan betekenen in de zorg. Wij geloven dat betekenisvolle ICT medewerkers en cliënten kan helpen om te zijn wie ze willen zijn en te doen wat ze willen doen. Dat is waar onze 50 enthousiaste IT-professionals voor staan. Voor onze relaties in de zorg, bij goede doelen en commerciële organisaties nemen wij de regie over alles wat met ICT te maken heeft. Zodat onze klanten zich kunnen focussen op goede zorg en dienstverlening. Vanuit oprechte betrokkenheid, partnerschap en de drive om mensen te helpen geven wij betekenis aan ICT in organisaties.

Waarom jij ons kiest?

Bij Crystal ICT hebben wij échte aandacht voor elkaar, voor klanten en voor onze collega’s. Bij ons kun je jezelf zijn, wat voor karakter en eigenschappen je ook hebt. Wij maken samen plezier, maar slaan ook een arm om je heen als het even niet zo lekker gaat.

Waarom wij voor jou moeten kiezen?

Ben jij die technisch cloud consultant die wij niet kunnen laten lopen? Verras ons met jouw competenties en stuur je sollicitatie naar Gloria da Silva via g 

Voor vragen over deze vacature kun je ook terecht bij Gloria via 06-15074217. Dit kan ook buiten kantoortijden.