Werken bij Crystal ICT houdt in dat je bij een professionele ICT dienstverlener werkt, die vanuit haar kernwaarden echt het verschil wil maken ten opzichte van de traditionele dienstverleners in de ICT-branche.

Naast een hoge klanttevredenheid vinden wij onze medewerkers het belangrijkste goed van het bedrijf en betrekken wij hen in de ontwikkelingen en verdere groei van het bedrijf. Crystal ICT is een zeer open en informele, warme en mensgerichte organisatie en heeft het streven om de medewerkers optimaal te laten functioneren en groeien. Wij werken met korte lijnen en er is voldoende ruimte voor eigen initiatief en verantwoordelijkheid.

Bij Crystal ICT wordt er gewerkt in teams, waarbij samenwerken, meedenken en het delen van kennis voorop staan. Een positieve houding, waarbij we elkaar respecteren, inspireren, stimuleren en helpen is wat wij nastreven. Maar ook het maken van plezier hebben wij hoog in het vaandel staan!

Technisch Projectleider ICT en digitale werkplek Zorg

Ben jij de technisch projectleider zorg die met enthousiasme en volharding ICT-projecten tot een goed einde brengt? Weet jij het beste uit de technisch consultants te halen en samen met de rest van het projectteam een prestatie van formaat neer te zetten bij de klant? Word jij niet ingewikkeld van grote implementatietrajecten van digitale (Cloud) werkplek oplossingen en heb je hier ervaring in? Dan willen wij je graag leren kennen!

Wie is Crystal ICT?

Bij Crystal ICT zien wij elke dag opnieuw wat ICT kan betekenen in de zorg. Wij geloven dat betekenisvolle ICT-medewerkers en cliënten kan helpen om te zijn wie ze willen zijn en te doen wat ze willen doen. Dat is waar onze 50 deskundige IT-professionals al ruim 10 jaar voor staan, bijdragen aan het werkplezier van medewerkers in de zorg en aan het leefplezier van cliënten. Voor onze relaties in de zorg, bij goede doelen en commerciële organisaties verzorgen wij het ICT-beheer en nemen wij daarnaast de regie over alles wat met ICT te maken heeft. Zodat onze klanten zich kunnen focussen op goede zorg en dienstverlening. Vanuit oprechte betrokkenheid, partnerschap en de drive om mensen te helpen geven wij betekenis aan ICT in organisaties.

Wat ga je doen?

 Als technisch projectleider leid je de op Microsoft Office365 gebaseerde digitale werkplek implementatietrajecten bij onze klanten en ben je verantwoordelijk voor het projectresultaat in termen van techniek, planning, resources, kwaliteit en budget. Je bent verantwoordelijk voor de technische realisatie en het managen van projectentientallen tot duizenden werkplekken. Je rapporteert aan de technisch directeur en geeft binnen het project functioneel leiding aan de betrokken technisch projectconsultants van Crystal ICT. Daarbij ben je, samen met de projectmanager, het aanspreekpunt voor de klant die je aan het einde van het project een glimlach op het gezicht weet te toveren bij een succesvolle implementatie en adoptie. Jij weet als geen ander vanuit techniek resultaat te halen en waarde toe te voegen, met als ambitie om de strategische doelen van de klant te realiseren.

Wat neem je mee?

 • HBO-niveau verkregen door opleiding of ervaring
 • Minimaal 1 jaar werkervaring als technisch projectleider of een andere vergelijkbare functie
 • Ervaring met projectmanagement en voldoende technische kennis om technische projectconsultants aan te sturen.
 • Ervaring hebt met het managen van digitale (Cloud) werkplektrajecten (Microsoft Office 365, Azure, Intune, Exchange Online, Sharepoint)
 • Een B-rijbewijs

Waarom wij jou willen?

 • Je vindt het een uitdaging om organisaties te helpen bij hun transitie naar de Cloud
 • Je hebt het vermogen om bedrijfsprocessen en ingewikkelde vraagstukken te doorgronden
 • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en bent servicegericht
 • Je hebt passie voor kwaliteit en bent resultaatgericht
 • Je kunt schakelen op verschillende niveaus bij de klant
 • Je hebt een technische achtergrond, analytisch vermogen en een proactieve instelling
 • Je houdt zicht op de technische kwaliteit van het project
 • Je motiveert en inspireert het technisch projectteam door middel van je sterke leiderschap skills
 • Je hebt goede sociale en communicatieve vaardigheden en bent een verbinder
 • Je bent resultaatgericht en hebt een helicopterview

Wat jij van ons krijgt?

We bieden je een goed salaris, een prima pensioenregeling, een bedrijfsauto, laptop en mobiele telefoon. Omdat wij weten dat je ook nog een leven buiten Crystal ICT hebt, zorgen wij voor een goede werk-privé balans en werk je niet structureel over. Onze personeelsvereniging trakteert jou en je gezin op een jaarlijks bedrijfsweekend weg en een mooi eindejaarsfeest.

Bij Crystal ICT werk je niet alleen aan innovatieve oplossingen voor zorgklanten, maar werk je ook aan je eigen carrière. Je doet relevante werkervaring op door te werken aan uitdagende en betekenisvolle projecten, maar wij zien het ook als onze taak om jou te motiveren en enthousiasmeren om jezelf te ontwikkelen. Een persoonlijk opleidingsplan en een ‘cloud computing bootcamp’ die je bij jouw start bij Crystal ICT moet ‘doorstaan’, maakt jou tot de technisch projectleider die jij wilt zijn en die van betekenis is voor Crystal ICT.

Kortom, bij Crystal ICT bevind je je tussen de beste IT-professionals binnen een jonge dynamische organisatie, waar ruimte is voor aandacht voor elkaar, werkplezier en persoonlijke ontwikkeling!

Waarom jij ons kiest? 

 • Het spreekt je aan om te werken voor opdrachtgevers in de gezondheidszorg
 • Je wilt graag werken in een omgeving met collega’s waar je van kan leren en mee kan sparren
 • Je stelt prijs op een persoonlijk ontwikkelingsplan waarbij zowel een bootcamp als een traject op basis van “learning on te job” mogelijk is.
 • Je wilt werken voor een organisatie waar we échte aandacht hebben voor elkaar en je jezelf kan zijn.
 • Je wilt deel uitmaken van een team met vaste collega’s, wij zijn geen detacheerder!
 • Je wilt geen lange reistijden, wij zoeken onze medewerkers en klanten dicht bij elkaar.
 • Omdat maatwerk mogelijk is bij ons. Heb jij bijzondere wensen om werk en privé goed te kunnen combineren, vertel het ons en wij onderzoeken de mogelijkheden.

Informatie en solliciteren

Ben jij de Technisch Projectleider die graag ons team wil komen versterken stuur dan je sollicitatie naar Gloria da Silva. Voor vragen over deze vacature kun je ook terecht bij Gloria via 06-15074217. Zij vertelt je graag meer over Crystal ICT en de vacature. Dit kan ook buiten kantoortijden.