hoewijhelpen


Voor Crystal ICT is het belangrijk dat de beheeroplossingen bijdragen aan de kernactiviteiten van de organisatie en de bedrijfsvoering niet belemmeren. Daarom zijn wij bij Crystal ICT van mening dat ICT-beheer verder gaat dan alleen het oplossen van een probleem. Wij leven ons in de situatie in me als doel onze klanten echt te helpen en ze uitstekende service te bieden.

 • Alles wat Crystal ICT doet is gericht op het optimaliseren en professionaliseren van ICT-omgevingen bij en/of samen met haar klanten. Crystal ICT gelooft als het gaat om het beheren van ICT-omgevingen in efficiënte en beproefde processen en werkwijzen. Zodanig dat zij in staat is om zonder complexe procedures en organisatiestructuren, de ICT-omgevingen van haar klanten te beheren en daardoor de beschikbaarheid van de geautomatiseerde bedrijfsprocessen garandeert. Dit vanzelfsprekend op basis van marktconcurrerende tarieven. Wat voor Crystal ICT nog belangrijker is, is dat de beheeroplossingen bijdragen aan de kernactiviteiten van de klantorganisatie en de bedrijfsvoering bevorderen.

  De ICT-beheeroplossingen van Crystal ICT zijn oplossingen die onze medewerkers zelf zouden kiezen bij de inrichting van hun automatisering. Oplossingen die op een efficiënte manier de juiste resultaten behalen en zekerheid bieden; niet zomaar een pleister op de wond zijn. De beschikbaarheid, continuïteit en toekomst van een organisatie valt of staat met een goed ingerichte ICT-omgeving die stabiel en eenvoudig te beheren is. Daarom zijn wij bij Crystal ICT van mening dat dienstverlening verder gaat dan alleen het oplossen van een probleem. Bij Crystal ICT geven wij om onze klanten. Wij leven ons in de situatie en de persoon achter de klant in, zijn enthousiast en hebben passie voor het ICT-vak. Dat is wat ons dagelijks beweegt om onze klanten te willen helpen, een stapje harder te lopen en ze uitstekende service te bieden.

  Crystal ICT levert ICT-beheerdiensten aan middelgrote organisaties in de profit en non-profitsector, waaronder zorginstellingen, stichtingen, niet-gouvernementele organisaties en zakelijke dienstverleners. Crystal ICT biedt betrouwbare ICT-beheersdiensten die uw ICT-omgeving 24/7 beschikbaar en operationeel houden.

 • Met gepaste trots kunnen wij u melden dat Crystal ICT officieel ISO 9001, ISO/IEC 27001 en NEN 7510 gecertificeerd is.

  Deze certificaten zijn voor u en ons een bevestiging dat wij de processen rondom onze kwaliteit van dienstverlening en informatie beveiliging ook daadwerkelijk goed hebben geborgd.

  Daarnaast geven deze certificeringen – samen met u -  ons een uitstekende basis voor het verder uitbouwen en professionaliseren van onze kwaliteit van dienstverlening en organisatie.

   5871      5882      5810

 • Bij Crystal ICT zijn wij ons ervan bewust dat ons handelen en de werkzaamheden die wij verrichten invloed hebben op de wereld om ons heen. Ons streven is om als ICT-dienstverlener structureel toegevoegde waarde en een positieve bijdrage te leveren aan een duurzamer milieu, de natuur en een socialere samenleving.

  Naast het echt helpen van mensen zit het maatschappelijk verantwoord ondernemen in het DNA van Crystal ICT besloten. Een gezonde en evenwichtige balans tussen een economisch goede bedrijfsvoering en de zorg voor het milieu en sociale betrokkenheid is waar wij voor staan. Wij doen op een maatschappelijk verantwoorde manier zaken met al onze klanten en leveranciers.