Visitekaartje van Crystal ICT bij zorgorganisatie in Schiedam – Servicedeskmedewerker

voor 40 uur per week

Waar jij het (voor) doet?

Nou hiervoor…

Beste mensen van de ICT,

Ik ben vanochtend goed geholpen door een ieder (zelfs meerdere keren koffie aangeboden).
Met deze telefoon ga ik straks dienst doen voor “onze” kwetsbare ouderen.

 

Wij staan voor: “een leven met kleur”.

Die kleur heb ik vandaag ook mogen zien bij de ICT-afdeling, de bereidwilligheid om elkaar te helpen heb ik derhalve gewaardeerd.

Dit is waar wij bij Crystal ICT elke dag ons bed voor uitkomen, het écht helpen van mensen. Het zijn immers mensen die met ICT omgaan. Jij zorgt ervoor, als visitekaartje van het servicedesk team van Crystal ICT op locatie, dat de medewerkers van onze zorgklant mede dankzij de inzet van ICT geluksmomenten kunnen verwezenlijken bij de ouderen waar zij voor zorgen.

 

Wat wij van jou verwachten?

Jij draait je hand niet om voor het aannemen van incidentmeldingen, zelfstandig oplossen of aansturen en volgen van probleemoplossingen, zowel telefonisch, via e-mail als ook aan de klanten-balie. Je analyseert de vragen van de gebruiker, storingen en lost deze op. Vol vertrouwen installeer en configureer je werkpleksystemen, lokale servers, applicaties en randapparatuur. Mobiele apparatuur richt je in en beheer je. Jij voelt je fijn bij het informeren en instrueren van ICT-gebruikers over toepassingen en het gebruik van producten. Je onderhoudt de CMDB, maakt gebruikers aan, meldt ze af en verzorgt het lokaal beheer op de diverse locaties van onze zorgklant.

 

Wat je van ons krijgt?

Een goed salaris en een prima pensioenregeling omdat je waardevol voor ons bent! Omdat wij weten dat je ook nog een leven buiten Crystal ICT hebt, zorgen wij voor een goede werk-privé balans en werk je niet structureel over. Onze personeelsvereniging trakteert jou en je gezin op een jaarlijks bedrijfsweekend weg en een kerstfeest. Met opleidingsmogelijkheden laten wij je groeien en bloeien, maar ook slaan wij een arm om je heen als het even niet zo lekker gaat. En flauwe humor is wat je dagelijks van je directe collega’s gratis en voor niets krijgt.

 

Waarom wij jou willen?

Omdat jij een geboren troubleshooter bent, die écht helpen in zijn DNA heeft en altijd zijn uiterste best doet om met een concreet antwoord of oplossing te komen. Of het nu druk is of niet, je geeft altijd de volle 100% en gaat voor het beste resultaat bij het oplossen van klantvragen. Met jouw verantwoordelijkheid, zelfstandigheid en passie voor het ICT-vak breng jij samen met je collega’s onze dienstverlening naar een ongekend niveau. Omdat jij de humorvolle, sociale én professionele collega uit de omgeving Schiedam/Rotterdam bent die het ICT-team van Crystal ICT op locatie en de medewerkers van onze zorgklant altijd gemist hebben zonder dat ze het wisten. En natuurlijk omdat je aan onze functie-eisen voldoet:

  • Een afgeronde ICT-opleiding; bij voorkeur MBO 4.
  • Recente kennis van, of ervaring met, enkele van de volgende producten: Microsoft Windows Servers 2012 / 2016, Citrix, VMWare, RES, Veeam, AirWatch en Topdesk.
  • In het bezit van rijbewijs B.

 

Waarom je ons kiest?

Omdat je nieuwe collega’s jou een werkgever zoals Crystal ICT gunnen. Een werkgever die voelt als een familie en waar ook jij jezelf mag en kunt zijn.

 

Hoe je kunt solliciteren?

Paul Zinken, sitemanager van Crystal ICT op locatie, ontvangt graag je motivatie en CV via . Als je nog vragen hebt mag je hem natuurlijk ook eerst even bellen op 06-14574180. Bij afwezigheid van Paul kun je contact zoeken met Guido Mathijssen, operationeel directeur, via of 06-11527717.