Het allerbelangrijkste voor Crystal ICT zijn mensen. Of liever nog: het helpen van mensen. Het écht helpen van mensen zit diep in ons DNA besloten. Dat is op zich niets bijzonders, dat zullen nog veel meer ICT-dienstverleners zeggen. Behalve dat zij vaker over klanten praten dan over mensen.
En dat maakt ons anders.

Wij willen ICT-beheer op zijn best neerzetten, op een manier waar iedereen blij van wordt. Wij willen een prestatie van formaat neerzetten. Hiervoor is de absolute wil om te slagen nodig. Een bijzondere drijfveer, een passie die een energie laat vrijkomen die het mogelijk maakt om grenzen te overschrijden. In denken en doen. Ook al zijn wij nog zo verschillend, het oprecht willen helpen is onze drijfveer en wat ons bindt.

Ad.big'Ik doe iets goed, of ik doe het niet. Een tussenweg ken ik niet'

Als iemand een probleem of vraagstuk heeft, dan help ik en los ik het op, onvoorwaardelijk. Ik zal mijn werk nooit voor 80% doen. Een technische oplossing moet goed zijn, niet zomaar een pleister die je ergens opplakt. Techneut-eigen is dat ik op een efficiënte manier het beste resultaat wil behalen. Techniek is de rode draad in mijn leven. Ook de foto’s die ik in mijn vrije tijd maak beredeneer ik vanuit techniek. Ik denk lang na over compositie, licht en speel met het diafragma. De beste technische foto is waar ik dus voor ga. Zowel in ICT-beheer als bij fotografie geldt voor mij: techniek liegt nooit, what you see is what you get.

Ad van Benten