Het allerbelangrijkste voor Crystal ICT zijn mensen. Of liever nog: het helpen van mensen. Het écht helpen van mensen zit diep in ons DNA besloten. Dat is op zich niets bijzonders, dat zullen nog veel meer ICT-dienstverleners zeggen. Behalve dat zij vaker over klanten praten dan over mensen.
En dat maakt ons anders.

Wij willen ICT-beheer op zijn best neerzetten, op een manier waar iedereen blij van wordt. Wij willen een prestatie van formaat neerzetten. Hiervoor is de absolute wil om te slagen nodig. Een bijzondere drijfveer, een passie die een energie laat vrijkomen die het mogelijk maakt om grenzen te overschrijden. In denken en doen. Ook al zijn wij nog zo verschillend, het oprecht willen helpen is onze drijfveer en wat ons bindt.

Arnold.big'Meer tijd voor de cliënten, daar doe ik het voor'

Mijn motivatie is dat er meer tijd moet zijn voor de cliënten. ICT kan hieraan bijdragen, waardoor medewerkers meer tijd krijgen voor de werkzaamheden waar een organisatie haar bestaansrecht aan ontleent. Ik wil mij ingraven in een organisatie, in de mensen en met onze dienstverlening bijdragen aan de zorgverlening. ICT moet mensen verder helpen en geen barrières opwerpen. ICT-beheer is meer dan alleen kabeltjes trekken, ik hou graag de regie in handen. Net als bij de theaterproducties en evenementen die ik privé graag organiseer. Zowel in ICT-beheer als bij de organisatie van evenementen geldt voor mij: alleen als je alle touwtjes in handen hebt, hou je de regie.

Arnold Jehee