we nemen graag
de regie over alle
technologie

Bij Crystal ICT geloven we in partnerschap en wederzijds verbondenheid. Wij nemen graag de regie over jouw ICT en leggen de verbinding tussen alle betrokken partijen. Dat zorgt voor rust, continuïteit, veiligheid, kostenbeheersing en gebruikerstevredenheid. Laat alles wat met technologie te maken heeft maar aan ons over. Dan kan jouw organisatie zich focussen op goede zorg.

als we toch je
netwerk fiksen

maken we
meteen je dag

samenwerken naar één
toekomstbestendig
ict-platform

De zorgwereld verandert razendsnel. Nieuwe technologieën, digitalisering, vergrijzing, personeelstekorten… als zorgorganisatie is het bijna onmogelijk om continu op alle nieuwe ontwikkelingen in te spelen. Gelukkig is dat ook niet nodig. Crystal ICT ontdekt graag samen met jou welke innovaties en ICT-oplossingen het beste aansluiten bij de huidige én toekomstige zorgvisie van jouw organisatie.

De basis hiervoor leggen we graag samen. In vier stappen werken we toe naar een stabiel en toekomstproof ICT-platform dat de basis vormt van je volledige ICT en waarmee je bent voorbereid op alle mogelijke nieuwe technologieën en innovaties. Eenvoudig, veilig en altijd gericht op het vergroten van het leef- en werkplezier van cliënten en medewerkers in jouw organisatie. 

onze
aanpak
in vier
stappen

strategie

De langetermijnvisie van jouw zorgorganisatie is ons vertrekpunt bij het ontwikkelen van een doordachte ICT-strategie. Dit doen we altijd samen met jou en op basis van partnerschap.

1

roadmap

De ICT-strategie vertalen we naar een meerjarige roadmap waarin duidelijke doelstellingen, heldere budgetten en een concreet tijdspad beschreven staan voor alle uit te voeren projecten.

2

implementatie

We nemen de regie over de ontwikkeling van het platform en zorgen dat alle betrokken partijen optimaal samenwerken. Zo houden we grip op kwaliteit, kosten, veiligheid en beheersbaarheid. 

3

borging

Ook na implementatie blijven wij ontzorgen. Met beheer als sterkste troef zorgt Crystal ICT ervoor dat het ICT-platform stabiel en veilig blijft werken en je ICT altijd up-to-date is.

4

bedankt voor je aanvraag!
we nemen zo snel mogelijk
contact met je op!

kijk zélf hoe wij werken
bij één van onze klanten

Benieuwd hoe onze aanpak in de praktijk werkt? Kom dan eens langs bij een van de zorgorganisaties waar wij mee samenwerken. Wij leiden je graag rond en vertellen je hoe wij met onze dienstverlening van betekenis zijn voor de medewerkers en bewoners op deze locatie. Laat je gegevens achter, dan maken we een afspraak!

maak een afspraak