wat mogen we voor
jouw zorgorganisatie
betekenen?

Onze dienstverlening gaat ver. Bij veel klanten zitten we zelfs letterlijk in huis. Wij weten dus als geen ander wat jouw mensen nodig hebben om prettig te werken en de beste zorg te verlenen. Goede technologie en informatievoorziening spelen hierbij een onmisbare rol. Laten we samen bekijken hoe we die behoefte zo waardevol mogelijk kunnen invullen voor jouw zorgorganisatie. 

geef ons je server
je krijgt er service voor terug

we staan voor je klaar
met een breed aanbod van diensten

Crystal ICT wil je partner zijn in zowel strategisch, tactisch als operationeel opzicht. Van meerjarenstrategie tot het dagelijkse systeembeheer, met ons brede dienstenaanbod kunnen wij altijd van betekenis zijn voor jouw organisatie. 

ict-strategie advies & beheer zorgtechnologie projectmanagement infrastructuur digitale werkplek consultancy regievoering beheer

ict-strategie

Wij nemen je graag mee op reis om te ontdekken welke technologieën en trends aansluiten bij de ICT-toekomstvisie van jouw organisatie. Welke oplossingen en ontwikkelingen voegen écht waarde toe aan de zorgverlening van jouw organisatie?

Deze uitgangspunten vormen de basis voor de ICT-strategie die wij samen met je ontwikkelen. Hierbij adviseren we je alsof het om onze eigen organisatie gaat. Wij denken mee, praten mee om tot een meerjarig ICT-roadmap te komen met daarin duidelijke doelstellingen, een helder budget en concreet uit te voeren projectenkalender.

Vanuit oprechte betrokkenheid, partnerschap en gedrevenheid om je organisatie ook op de lange termijn vooruit te helpen. 

lees meer

advies & beheer zorgtechnologie

Het aanbod op het gebied van zorgtechnologie groeit razendsnel. Hoe maak je de juiste keuzes? Hoe weet je of iets waarde toevoegt voor jouw organisatie, en de mensen die er werken en verblijven? Crystal ICT adviseert je graag en helpt je bij de implementatie.

Bij onze dienstverlening gaan we altijd uit van de visie van je organisatie op zorgverlening en woonconcepten. Heb je advies nodig over de vervanging van een zorgoproepsysteem? Wil je een uitvraag formuleren voor aanbieders van zorgtechnologie? Of zoek je een partner die de regie neemt over de inrichting van de ICT-infrastructuur waarop zorgtechnologie geïmplementeerd kan worden? Crystal ICT helpt je graag.

Ook het beheer van zorgtechnologie richten we voor je in. Wij doen dit door aanvragen, registratie, wijzigingen, incidenten en rapportages binnen je organisatie te borgen. Zo zorgen we ervoor dat zorgtechnologie daadwerkelijk bijdraagt aan het werkplezier van je medewerkers en het leefplezier van cliënten. 

lees meer

projectmanagement

Of het nu gaat om het managen van wifi-projecten, de implementatie van mobile device management of een andere ICT-voorziening waarbij je projectmanagement nodig hebt, Crystal ICT heeft de juiste competenties in huis.

Wij geloven dat duidelijkheid een van de belangrijkste succesfactoren is bij de realisatie van een project. Onze projectmanagers zijn daarom altijd helder over verwachtingen, complexiteit en omvang van het project. 

We maken duidelijke afspraken, rolverdelingen en planningen, houden alle stakeholders continu op de hoogte en bewaken het budget. Zo houden we grip op het project.

lees meer

infrastructuur

Crystal ICT adviseert, bouwt en implementeert een veilig, stabiel en toekomstvast ICT-platform dat volledig is toegerust op jouw zorgorganisatie. Op dit platform zijn alle denkbare technische ontwikkelingen en innovaties mogelijk. 

Samen met alle betrokken leveranciers en partners integreren we de verschillende cloud- en/of on-premises oplossingen met elkaar tot één werkende infrastructuur. Hiermee kunnen medewerkers altijd en overal werken en worden zij optimaal ondersteund bij het leveren van persoonsgerichte zorg aan cliënten. Ook na de implementatie is het beheer van de omgeving bij ons in goede handen. 

lees meer

digitale werkplek

Crystal ICT biedt drie oplossingen waarmee medewerkers altijd en overal kunnen werken via laptop, tablet of smartphone. Hiermee profiteer je van maximale flexibiliteit, schaalbaarheid en beschikbaarheid. Ook betaal je puur naar gebruik. 

MijnWerkPortaal
MijnWerkPortaal is een digitale werkplek die je naar eigen wens kunt inrichten. Medewerkers hebben met één inlog overal toegang tot hun bestanden, e-mail en applicaties. 

Integratie met social intranet
MijnWerkPortaal is te koppelen aan een social intranet. Zo kunnen medewerkers niet alleen functioneel maar ook informeel met elkaar in contact komen en kennis uitwisselen. Ook als je al een social intranet hebt, kunnen we deze koppelen aan MijnWerkPortaal.

Virtuele Citrix Werkplek
Ook je bestaande Citrix werkomgeving kunnen we  hosten in de cloud. Hiermee ben je niet langer afhankelijk van hardware en ben je verzekerd van alle onderhoud en upgrades.

lees meer

ken je ons
van je netwerk
of zullen we er
een voor je aanleggen?

consultancy

Privacy beschermen, datalekken voorkomen, risico’s beheersen, voldoen aan ISO- en NEN-normen en andere certificeringen… de eisen die aan ICT worden gesteld, worden steeds strenger. Crystal ICT helpt je ook op dit vlak ‘in control’ te blijven.

Wij hebben kennis van alle relevante wet- en regelgeving en ondersteunen je bij het compliant houden van je ICT.

Ook kun je bij ons terecht voor een second opinion van je ICT-omgeving. Op basis van een uitgebreide inventarisatie geven we aan waar de technische verbeterpunten liggen en hoe je kosten kunt besparen.

lees meer

regievoering

Wij nemen graag de verantwoordelijkheid over jouw gehele ICT-omgeving. Alleen zo kunnen wij écht meerwaarde creëren op het gebied van kwaliteit, beschikbaarheid, continuïteit, veiligheid, beheersbaarheid en gebruikstevredenheid. 

Met de toenemende rol van ICT en technologie binnen de zorg, zijn er steeds meer partijen betrokken bij de inrichting en het beheer van je ICT-omgeving. Als ICT-regisseur zorgen wij ervoor dat al deze partijen optimaal met elkaar samenwerken.

Ons doel is om bij de implementatie van oplossingen op het gebied van cloud, kunstmatige intelligentie, robotica en domotica het geheel altijd meer te laten zijn dan de som der delen. 

lees meer

beheer

Crystal ICT kan het dagelijks beheer van je ICT-omgeving op afstand of op locatie verzorgen. Dit doen wij met onze skilled servicedesk, tweedelijns beheerders, systeembeheerders en een innovatief performance monitoringsysteem.

Nu er steeds meer in de cloud gewerkt wordt, verschuift het traditionele serverbeheer steeds meer naar het beheren van beveiliging, netwerken, werkplekken en mobiele apparaten. Crystal ICT realiseert en borgt de complexe koppelingen tussen de verschillende cloudapplicaties en gebruikersinformatie, en adviseert over alles wat te maken heeft met datatoegang, rechtenstructuren, back-ups en identity & access management. 

lees meer