Samen dragen we bij aan het leef- en werkplezier van mensen in de zorg

Bij Crystal zien we elke dag wat ICT kan betekenen voor bewoners, medewerkers en bestuurders in de zorg. Voor de een is het een helpende hand of een gevoel van verbondenheid. Voor de ander nachtrust of een glimlach als iets goed werkt.

Wij geloven dat betekenisvolle ICT mensen kan helpen om te zijn wie ze willen zijn en te doen wat ze willen doen. Daarom nemen we graag de regie over alles wat met technologie te maken heeft. Zodat jij je kunt focussen op goede zorg, en wij écht impact kunnen maken met onze dienstverlening. Vanuit oprechte betrokkenheid, partnerschap en gedrevenheid om mensen te helpen. 

Onze kernwaarden zijn geïnspireerd door de betekenis van vier kristalstenen

Onze naam hebben we niet zomaar gekozen. Net zoals Crystal staat voor betekenisvolle ICT, wordt aan kristalstenen ook vaak een betekenis toegekend. Van de honderden soorten zijn er vier die precies de eigenschappen hebben die wij als Crystal willen uitdragen: klantgericht, kwaliteit, verantwoordelijk en sociaal. Dat is waar wij voor staan!

sociaal

jade

Wij hebben een optimistische werkhouding en vinden de relatie met onze klanten belangrijker dan de transactie. Wij praten dan ook niet over klanten maar over mensen.

kwaliteit

carneool

Wij doen geen concessies aan onze klantbelofte: Crystal geeft ICT betekenis. Wij streven naar operationele topklasse en hebben deskundigheid hoog in het vaandel staan. Wij zijn open en transparant en aanspreekbaar op gemaakte keuzes.

verantwoordelijk

ioliet

Wij nemen ons werk serieus en voelen ons gezamenlijk verantwoordelijk voor de kwaliteit die wij als organisatie leveren. Onze klantbelofte en het organisatiebelang staan centraal in alles wat wij doen.

klantgericht

jaspis

De klant staat altijd centraal. Crystal ICT denkt mee met de klant en is altijd op zoek naar de vraag achter de vraag. We streven naar een langdurig partnerschap en zetten ons dagelijks in om verwachtingen te overtreffen, zodat wij met onze ICT-dienstverlening een toegevoegde waarde hebben.

In onze video serie 'vraag maar raak' laten wij je kennismaken met onze betekenisvolle ICT'ers.

 

zo geven
wij
betekenis
aan ict
testimonial Vraag maar raak - Nigel


testimonial Vraag maar raak - Bjorn


testimonial Vraag maar raak - Sabri


testimonial Vraag maar raak - Gerwin


+

Crystal ICT is ISO 9001, ISO/IEC 27001 en NEN 7510 gecertificeerd. Dit is voor u de bevestiging dat wij de processen rondom onze dienstverlening en informatiebeveiliging volgens de strengste kwaliteitscriteria hebben geborgd. Bovendien vormen onze certificaten een uitstekende basis voor het verder uitbouwen en professionaliseren van onze dienstverlening en organisatie.

crystal ict in cijfers

Opgericht in

0
MEER DAN 0

betrokken specialisten

WERK PLEZIER VOOR 0

Medewerkers

LEEF PLEZIER VOOR 0

cliënten